Ролята на Джоли в „Томб Рeйдър” я вдъхновила да осиновява деца

Ролята на американската актриса Анджелина Джоли в екшъна „Лара Крофт: Томб Рeйдър” я вдъхновила да започне осиновяването на деца от най-бедните региони на света. Значителна част от снимките на първата част на филма се състояли през

2011-08-23 11:51:36
Ролята на Джоли в „Томб Рeйдър” я вдъхновила да осиновява деца
Ролята на американската актриса Анджелина Джоли в екшъна „Лара Крофт: Томб Рeйдър” я вдъхновила да започне осиновяването на деца от най-бедните региони на света.

Значителна част от снимките на първата част на филма се състояли през 2000 г. в азиатската държава Камбоджа. Виждайки колко бедно и мизерно живее населението там, холивудската звезда изпитала желанието да помогне на поне едно дете. Ето как тя взела решението да направи своето първо осиновяване – на 10-годишният в момента Мадокс.

Не след дълго Джоли осиновила и други две деца – Пакс от Виетнам и Захара от Етиопия, които в момента тя отглежда заедно с биологичната си дъщеричка Шайло и
близнаците Вивиан-Маршлин и Нокс-Леон, чиито баща е актьорът Брад Пит.

„Повратен момент в моя живот бе завръщането ми в Америка след снимките на „Лара Крофт: Томб Рейдър”. Научих, че светът е по-голям и многообразен, отколкото предполагах, и че има неща, по-важни от заснемането на един филм. Тогава все още не знаех много за Камбоджа и не познавах красотата й, нито пък приветливостта на местните хора”, разкри наскоро Джоли.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия