Саймън Коуел иска да бъде възкресен след смъртта си

Световноизвестният телевизионен продуцент и предприемач Саймън Коуел възнамерява да замрази тялото си след смъртта, за да може някой ден да се върне отново към живота. 51-годишният създател на популярното из цял свят музикално шоу за таланти &

2011-08-21 14:45:12
Саймън Коуел иска да бъде възкресен след смъртта си
Световноизвестният телевизионен продуцент и предприемач Саймън Коуел възнамерява да замрази тялото си след смъртта, за да може някой ден да се върне отново към живота.

51-годишният създател на популярното из цял свят музикално шоу за таланти “The X Factor” вярва, че в бъдещето ще бъдат създадени редица нови технологии, една от които ще позволява възкръсването след смъртта.

„Това е един вид застраховка. Ако не проработи – не проработи, ако проработи, обаче, ще бъда истински щастлив. Ако това в действителност стане възможно, а аз мисля, че ще е така, защо да не си дам втори шанс за живот? Налудничаво ли ви звучи? Мисля, че е добра идея и смятам, че, ако не го направя, ще съжалявам през следващите 300 години”, заяви наскоро Коуел.

Засега криогенно замразяване се предлага само от две компании в САЩ. Цената на услугата пък достига до около 200 000 долара. За момента от подобно удоволствие са си позволили да се възползват приблизително 1000 души.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия