Деми Ловато смята, че дава добър пример за подражание

Американската певица и актриса Деми Ловато смята, че в момента дава добър пример за подражание на подрастващите, тъй като признава открито проблемите си, вместо да се стреми да ги крие и да се мъчи да се справи с тях сама. 19-годишната звезда,

2011-08-21 14:30:50
Деми Ловато смята, че дава добър пример за подражание
Американската певица и актриса Деми Ловато смята, че в момента дава добър пример за подражание на подрастващите, тъй като признава открито проблемите си, вместо да се стреми да ги крие и да се мъчи да се справи с тях сама.

19-годишната звезда, която влезе в рехабилитационна клиника през ноември и прекара там три месеца в опити да се справи с емоционалните си проблеми и хранителното си разстройство, вярва, че откритото коментиране на състоянието й би помогнало на много млади хора, страдащи от същите проблеми, да ги преодолеят.

„Колкото повече един човек споделя за преживяванията си, толкова повече това му помага да се излекува. Освен това, историята му може да помогне и на друг, изпаднал в същото положение. Ако съм помогнала на някого, значи съм си свършила добре работата”, коментира в свое скорошно интервю Ловато.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия