Британската певица и моден дизайнер Виктория Бекъм страда от тежка дископатия, съобщават западните медии.

Слуховете гласят, че в момента бившата спайска почти не излиза от дома си и това се дължи не на опитите й да се скрие от света преди да е отслабнала или пък на желанието й да се посвети на новородената си дъщеричка Харпър Севън, ами на факта, че страда от дискова херния.

Още по време на бременността си 37-годишната звезда започнала да изпитва проблеми с гръбначния стълб. След раждането нещата дори се влошили и стигнали до момента, в който Виктория Бекъм не може да се движи без чужда помощ.

Според лекарите причината за тежкото състояние, в което се намира в момента бившата спайска, е пренебрегването на съветите на здравните експерти да не носи твърде високи токчета, особено в края на бременността си. Когато беше вече в 6-ия месец, Виктория Бекъм се появи на сватбата на принц Уилям и Кейт Мидълтън с убийствено високи обувки на Christian Louboutin, за което беше остро критикувана.

Изглежда обаче в момента тя с пълна сила понася последствията от необмислените си постъпки и проявата на типичната за звездите суета. Запознати твърдят, че тя изпитва сериозни затруднения дори при извършването на ежедневните си дейности. Виктория Бекъм се нуждаела от помощ дори когато повдигала новородената си дъщеричка и искала да я накърми.
Автор: Илиана