И Кейт Уинслет се обяви против пластичните опрации

Британската актриса Кейт Уинслет е поредната знаменитост, която се обявява против пластичните операции, превърнали се в ежедневие за редица холивудски звезди. 35-годишната красавица е категорична, че никога не би се подложила на каквато и да б

2011-08-19 13:04:45
И Кейт Уинслет се обяви против пластичните опрации
Британската актриса Кейт Уинслет е поредната знаменитост, която се обявява против пластичните операции, превърнали се в ежедневие за редица холивудски звезди.

35-годишната красавица е категорична, че никога не би се подложила на каквато и да било хирургична интервенция за подмладяване, коригиране на несъвършенствата по фигурата или уголемяване на бюста.

„Никога няма да се предам. Това е против морала, който са възпитали в мен родителите ми, и против представите ми за естествената красота”, заяви Уинслет, пояснявайки, че като актриса лицето й винаги трябва да бъде способно на всякакви мимики и гримаси, които са невъзможни с прекалено много ботокс в лицето.

На същото мнение са и 52-годишната британска актриса Ема Томпсън и наскоро омъжената за Даниел Крейг звезда Рейчъл Уайз, които вярват, че няма нищо по-прекрасно от естествената красота.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия