Изритаха пияния Депардийо от самолет - уринирал пред всички

Френският актьор и режисьор Жерар Депардийо бил изритан от самолета, с който възнамерявал да лети до ирландската столица, тъй като най-необезпокоявано си позволил да уринира пред смаяните погледи на всички пътници. Ако се вярва на слуховете, лег

2011-08-18 12:56:13
Изритаха пияния Депардийо от самолет - уринирал пред всички
Френският актьор и режисьор Жерар Депардийо бил изритан от самолета, с който възнамерявал да лети до ирландската столица, тъй като най-необезпокоявано си позволил да уринира пред смаяните погледи на всички пътници.

Ако се вярва на слуховете, легендата на френското кино тъкмо се качил на редовния полет от Париж до Дъблин, когато изпитал непреодолимото желание да отиде до тоалетната. Тъй като точно в този момент самолетът се готвел за излитане, стюардесите го помолили да постиска 10-15 мин. и да остане на мястото си, докато се издигнат във въздуха.

Депардийо обаче настоявал, че нуждата му е спешна. Първоначално той се опитал да уринира в бутилка, но тъй като не му се получило, се изпишкал директно на седалката.

Виждайки какво се случва, стюардесите и пътниците били потресени. Наложило се самолетът да прекрати излитането, за да може подът и седалките да бъдат почистени. 62-годишният актьор пък бил най-учтиво отстранен от полета.

Очевидци разкриват, че Депардийо е бил видимо пиян по време на случката.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия