Майкъл Дъглас си играе със смъртта?

Една от големите супер звезди на Холивуд, Майкъл Дългас, напоследък си играе със смъртта. Точно преди 1 година актьорът боледува от тежка форма на рак на гърлото. Тогава той бе подложен на серия операции и химиотерапии, лекарите успяха да отс

2011-08-17 22:27:49
Майкъл Дъглас си играе със смъртта?
Една от големите супер звезди на Холивуд, Майкъл Дългас, напоследък си играе със смъртта.

Точно преди 1 година актьорът боледува от тежка форма на рак на гърлото.
Тогава той бе подложен на серия операции и химиотерапии, лекарите успяха да отстранят злокачествения тумор и да  върнат Майкъл  към живота.  По време на лечението, той  беше на няколко пъти на косъм от смъртта и изглеждаше  като 100-годишен старец, но успя да се върне към живота.

След края на процедурите медиците препоръчаха на  американската звезда да промени изцяло начина си на живот и да не се докосва нито до цигарите и пурите, които  преди не вадеше от устата си, нито до любимото си уиски.  

След всички изпитания,  през които премина, актьорът наистина беше  решен да сложи  край на пороците си.  Той си позволяваше отвреме навреме  само по 1 чаша бяло вино.  По-късно, обаче, Майкъл  започна да увеличава дозите и да изпива по цяла бутилка.

Напоследък няколко  американски таблоида  се добраха до скандални снимки на актьора с цигара в уста.  Фотосите са правени по време на почивката на семейството на Дъглас на Френската  ривиера преди седмица.

Става ясно,  че макар 6 месеца актьорът да не се е докосвал до тютюневи продукти, той се е завърнал към своята зависимост към тях.

Близки на американската звезда са на мнение, че за всичко е виновна съпругата на Майкъл - Катрин Зита Джоунс, която започнала да пуши около него. По време на болестта му тя се съобразявала, но в един момент отново пропушила край него.  Така и той пак се изкушил да се върне към старите си навици.  

Според специалистите, обаче,  ако Майкъл не се осъзнае и не спре с пушенето, ракът като нищо ще се върне. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия