Черен вторник по българските пътища: Загина синът на Филип Боков

Вчерашният ден бе наистина черен вторник по българските пътища.  В жестока катастрофа загина  синът на Филип Боков - Георги и съпругата му Мария. Инцидентът станал край Иракли. При опит за изпреварване, автомобилът на Георги Боков с

2011-08-17 16:56:48
Черен вторник по българските пътища: Загина синът на Филип Боков
Вчерашният ден бе наистина черен вторник по българските пътища.  В жестока катастрофа загина  синът на Филип Боков - Георги и съпругата му Мария.

Инцидентът станал край Иракли. При опит за изпреварване, автомобилът на Георги Боков се врязал в автобус с украински туристи.  Според разследващите, вината е негова, защото той  е навлязъл в насрещното движение в много висока скорост.

Този път е много натоварен през летните месеци. Вчера там се е образувала дълга колона автомобили.  Георги решил да изпревари колоната и тръгнал със зверска скорост в насрещното движение. Според специалисти, скоростта на аудито на Боков е била над 200 км/ч.  При сблъсъка, той и съпругата му буквално са се размазали. Главите им  били отрязани. Дошлите  пожарникари е трябвало да режат ламарините, за да извадят телата на
загиналите.

Шофьорът на автобуса е бил опитен, но не е имал възможност да реагира, защото колата на Боков изскочила от завой с огромна скорост. От пътниците в автобуса има пострадали - те са с различни контузии на крака, ръце и тяло, но няма данни за сериозни травми.

Георги Боков е син на Филип Боков. Бащата беше депутат в 36-то и  37-мо НС,  бивш началник на кабинета на Сергей Станишев. Бил е сътрудник на президента Георги Първанов, а в момента е посланик на страната ни в Словения.

Синът Георги се прочу като автоапаш и хулиган, от когото бащата се отрече още преди време. Това е втора трагедия в семейството  на изявения БСП-политик.  През 2003 година дъщеря му Биляна се самоуби в семейния апартамент. Младата жена била  много интелигентна и лъчезарна, но се говори, че не е могла да преживее историите на брат си, с когото била много близка.

Сред родните политици, обаче, се носи мълвата, че над фамилията на Бокови тегне проклятие. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия