Тара Рийд се омъжи

Американската актриса Тара Рийд, позната най-вече с участието с в „Американски пай”, мина под венчило с приятеля си – датчанският предприемач Майкъл Лилелънд. Двамата се запознаха през ноември 2010 г. по време на почивка във

2011-08-15 13:02:18
Тара Рийд се омъжи
Американската актриса Тара Рийд, позната най-вече с участието с в „Американски пай”, мина под венчило с приятеля си – датчанският предприемач Майкъл Лилелънд.

Двамата се запознаха през ноември 2010 г. по време на почивка във френския курорт Сен Тропе. Скоро след това те започнаха да се срещат и демонстрираха публично връзката си.

На официалната си страница в Twitter вчера блондинката разкри, че в събота възлюбеният й й е предложил брак и само няколко часа след това двамата са се оженили. Всичко това се случило по време на лятната им ваканция в южната ни съседка Гърция.

В миналото Рийд имаше връзка с телевизионния водещ Карсън Дели и интернет предприемача Майкъл Акстман, с когото се раздели миналата година. Преди това красавицата се срещаше и с руската хокей звезда Сергей Фьодоров.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия