За какво харчат богатствата си звездите?

Колко са хората в целия свят, които имат възможността да отделят 85 милиона долара, за да инвестират в новия си свръхлуксозен дом? За по-голямата част от хората това е нереално и абсурдно, но звездите на Холивуд са на друго мнение. Голяма част от тях

2011-08-13 23:57:47
За какво харчат богатствата си звездите?
Колко са хората в целия свят, които имат възможността да отделят 85 милиона долара, за да инвестират в новия си свръхлуксозен дом? За по-голямата част от хората това е нереално и абсурдно, но звездите на Холивуд са на друго мнение. Голяма част от тях обичат да парадират с парите си и с безумно скъпите покупки, които си набавят с тях. Ето някои от най-фрапиращите инвестиции на членовете на холивудския хайлайф.

Ексцентричната Лейди Гага дава 50 000 долара за машина, която засича присъствието на свръхестествени същества. Известно е изпълнителката не само вярва в духове, но и смята, че те я застрашават.

Вокалистът на групата U2 Боно плаща 1700 долара за самолетен билет за първа класа, от Лондон до Италия, само за да си вземе шапката, тъй като преценил, че има нужда от нея.

Голяма сума получава и зъболекарят на рапъра Кани Уест. Зъбите на холивудската звезда представляват диамантени и златни импланти. На въпроса защо го е направил, Уест отговаря, че според него така е по-готино.

През 1982 година режисьорът Стивън Спилбърг купува шейна за 60 000 долара. Тя става част от историята на киното, но едва ли това е най-разумният и най-практичен начин за влизане в кино студио.

Три годишната Сури Круз, дъщерята на Кейти Холмс, носи в себе си невероятно скъпо портмоне на стойност 850 долара.

Една от най-странните покупки, прави Ким Бейсинджър през 1989 година. Актрисата се разделя със сумата от 20 милиона долара, за да закупи град Браселтон в щата Джорджия. Идеята на Ким била да преустрои града в място за киностудия. Тя не успява да реализира целта си и се налага да продаде града. По-късно Бейсинджър обяви банкрута си. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия