Тъмното минало на холивудския актьор Джони Деп съвсем скоро ще лъсне наяве, коментира се усилено зад Океана.

Ако се вярва на слуховете, американският секссимвол бил силно обезпокоен от мемоарите, които британската манекенка Кейт Мос възнамерява да издаде, тъй като в тях вероятно ще бъдат разкрити грозни истини за миналото му.

Джони Деп и Кейт Мос се срещаха в продължение на 4 години в периода между 1994 г. и 1998 г. Тогава той все още се славеше с любовта си към алкохола, наркотиците и разюздания начин на живот.

„Джони положи много усилия, за да се отърве от образа си на „лошо момче”. Той е истински вбесен от факта, че Кейт възнамерява да издаде мемоари, в които ще разкрие много неприятни истини и подробности за миналото му. Той не иска децата му да разберат за всички лудории, които е вършил, а и на Ванеса това няма да й се хареса”, коментират близки на актьора.

„Кейт все още страда от раздялата си с Джони и ще използва книгата си като отмъщение. Той многократно се опитваше да се свърже с нея и да я убеди да не публикува нищо, свързано с него, но тя разчита именно на това, за да увеличи продажбите си”, допълниха още запознатите със ситуацията.
Автор: Илиана