Марк Зукърбърг е най-зле облеченият мъж на планетата

Основателят на Facebook е един от най-влиятелните мъже в целия свят, но в същото време хич не умее да съчетава дрехите си. Марк Зукърбърг е на първо място в класацията за най-зле облечени мъже. Въпреки че умните мъже наистина разбират от технологи

2011-08-10 19:43:14
Марк Зукърбърг е най-зле облеченият мъж на планетата
Основателят на Facebook е един от най-влиятелните мъже в целия свят, но в същото време хич не умее да съчетава дрехите си. Марк Зукърбърг е на първо място в класацията за най-зле облечени мъже.

Въпреки че умните мъже наистина разбират от технологии и техните нововъведения заслужават похвала, те не умеят да се обличат добре и често им трябва помощ от близък или професионалист. Марк Зукърбърг харесва широките суитчъри и панталони, въпреки че доста по-добре биха му седели по-прибраните дрехи. Основателят на социалната мрежа никога не е носил костюм.

В класацията за най-зле облечени мъже намери място и шефа на Сони Хауърд Стрингър. Дизайнерите смятат, че той се облича като рибар. Бил Гейтс също е в класацията, като него го оприличават на поостарял Хари Потър. Стив Джобс може с лекота да прави продукти на Apple, но изпитва истинско затруднение, когато трябва да избере дрехите си.
Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия