Отмъщение по женски - източване на кредитната карта

Бившата годеница на британския актьор Даниел Крейг – продуцентката Сатсуки Мичъл, решила да си отмъсти за изневярата му, като източи кредитната му карта. Старомодните и изтъркани женски отмъщения като чупенето на стъклата на колата на не

2011-08-10 11:31:11
Отмъщение по женски - източване на кредитната карта
Бившата годеница на британския актьор Даниел Крейг – продуцентката Сатсуки Мичъл, решила да си отмъсти за изневярата му, като източи кредитната му карта.

Старомодните и изтъркани женски отмъщения като чупенето на стъклата на колата на неверника или изхвърлянето на всичките му дрехи през прозореца изглеждали крайно недостатъчни на Мичъл. Ето защо тя решила да подходи малко по-изобретателно към въпроса и да накаже възлюбения си по малко по-нестандартен начин.

След като една нощ Крейг не се прибрал в дома им, а продуцентката му звъняла десетки пъти и му изпратила редица текстови съобщения, още на следващия ден тя взела кредитната му карта и решила да се утеши с малко шопинг. Мичъл не спряла с покупките, докато не стигнала абсолютния лимит от един милион долара.

В крайна сметка не след дълго двамата се разделили, а през декември миналата година звездата от „Джеймс Бонд” призна за връзката си с британската актриса Рейчъл Уайз, с която известно време изневерявал на бившата си годеница. През юни Крейг и Уайз се врекоха във вечна вярност на скромна сватбена церемония, на която присъстваха само четирима души – 18-годишната дъщеря на Крейг Ела, 4-годишният син на Уайз Хенри и двама от най-близките им приятели.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия