Анджелина Джоли има намерение да се откаже от киното

В съвсем скоро време киното може да се превърне в минало за актрисата Анджелина Джоли. Жената на Брад Пит споделила, че вече не изпитва особено удоволствие, когато снима филми, докато преди е обожавала да бъде пред камера. За холивудските звезди н

2011-08-08 14:50:24
Анджелина Джоли има намерение да се откаже от киното
В съвсем скоро време киното може да се превърне в минало за актрисата Анджелина Джоли. Жената на Брад Пит споделила, че вече не изпитва особено удоволствие, когато снима филми, докато преди е обожавала да бъде пред камера.

За холивудските звезди никога не е прекалено рано да се откажеш от кариерата си и да се пенсионираш. Въпреки че Анджелина Джоли е едва 36-годишна, тя сериозно обмисля дали да не се раздели с киното. В момента красивата актриса предпочита да си седи у дома и да е около децата, а не да снима поредния филм.

Анджелина споделила, че когато е била млада е имала нужда да бъде пред камера, защото си е задавала различни въпроси и е намерила техните отговори, благодарение на ролите, в които се превъплъщавала.

Брад Пит също се замисля дали да не се откаже от киното и двамата да си живеят спокойно и охолно до края на дните си. Все пак са достатъчно богати и определено могат да си позволят този лукс. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия