С 40 килограма по-малко и сякаш с 10 години по-млада (+снимки)

Американската певица и актриса Дженифър Хъдсън, която за по-малко от година успя да свали близо 40 килограма, сподели, че сега се чувства с 10 години по-млада. През 2009 г. звездата изглеждаше видимо застарена заради наднорменото си тегло. Тог

2011-08-08 14:16:17
С 40 килограма по-малко и сякаш с 10 години по-млада (+снимки)
Американската певица и актриса Дженифър Хъдсън, която за по-малко от година успя да свали близо 40 килограма, сподели, че сега се чувства с 10 години по-млада.

През 2009 г. звездата изглеждаше видимо застарена заради наднорменото си тегло. Тогава обаче тя успя да се вземе в ръце и с помощта на личния си треньор за около 8 месеца успя да свали внушителните 30 килограма. От лятото на миналата година досега тя е свалила още около 10 и в момента носи американският размер 0.

„Чувствам се като нов човек. Като отслабнах сякаш се подмладих с 10 години. Хората често ме спират на улицата и ми казват: „В лицето много приличаш на Дженифър Хъдсън – да не би да си нейната по-малка сестра?”, разкри 29-годишната звезда.

„Направих това за себе си и за сина си. Искам, когато той порасне, да съм му за пример. Искам да вижда, че майка му се храни здравословно и живее здравословно. За да постигнеш успех, трябва просто да искаш нещо достатъчно силно и да се помъчиш да го направиш. Никой няма да свърши работата ти вместо теб”, допълни още Хъдсън.

Тайната на магическото отслабване на звездата се крие в тренировъчната програма на Харли Пастернак – личен треньор на редица знаменитости, сред които Хали Бери, Джесика Симпсън, Аманда Сийфрид и Робърт Дауни-младши. Програмата се състои в пет фази, всяка от които с продължителност от пет минути.

Първата представлява високоинтензивна кардио тренировка, втората – силови упражнения за горната част на тялото, третата – силови упражнения за долната част на тялото, четвъртата – тренировка за коремните мускули, и петата – нискоинтензивно кардио.

Освен това Хъдсън била подложена на специална диета, ограничаваща прекалено мазните и пържени храни, както и сладкото. Тя е наблягала предимно на зеленчуци, пилешко месо, риба, яйца и млечни продукти.

По съвет на личния си треньор 29-годишната певица и актриса е гледала да се движи във всеки един възможен момент – излизала е на разходки със сина си, ставала е от стола и се е разхождала в стаята, когато е говорила по телефона, качвала се е по стълбите вместо да ползва асансьора.

Вижте снимки на Дженифър Хъдсън от преди и сега:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия