На 20 август министър Николай Младенов ще каже 'да' на своята любима Гергана

На 20 август, един от отличниците в правителството, външният министър Николай Младенов, ще се врече във вечна вярност на приятелката си Гергана в резиденция Евксиноград. Двамата бъдещи младоженци са решили венчавката да стане на открито в т.

2011-08-06 16:30:42
На 20 август министър Николай Младенов ще каже 'да' на своята любима Гергана
На 20 август, един от отличниците в правителството, външният министър Николай Младенов, ще се врече във вечна вярност на приятелката си Гергана в резиденция
Евксиноград.

Двамата бъдещи младоженци са решили венчавката да стане на открито в т. нар.
Английска градина пред двореца.

Бъдещото семейство е поканило за кум премиера Бойко Борисов, който бил решил да бъде максимално стилен и елегантен за събитието, затова най-вероятно той ще е облечен във фрак. Заедно с премиера ще кумува  изгряващата звезда от Музикалния театър Валентина Корчакова.

Младата певица е завършила магистратура в Консерваторията през 2002 г. а през 2004 г. е
била последователно в майсторските класове на Гена Димитрова и Райна Кабаиванска.

За първата брачна нощ на младоженците,  кумът щял да отстъпи любимото си ‘слънчево бунгало’, което се намира на самия бряг на морето. До него се стига със стъклен външен асансьор, а самата вила има собствен басейн с минерална вода. А гледката към морето била като на Карибите. Бунгалото се нарича ‘слънчево’ заради една от големите забележителности наблизо - слънчев часовник, сянката на който отмерва точното време.
Той е подарък  от кралица Виктория на Фердинанд.

Дворецът е строен от княз Фердинанд в шато стил ‘Луи XIII’. Сградата е един от най-изящните у нас  архитектурни шедьоври.   В парка има рядка колекция от дървета, правена някога от френски и немски специалисти - от червен дъб до атлантически кедър и секвоя от Америка.  До Английската градина се намира езеро  с водни лилии, а статуя на Нептун с ангели завършва приказната картина.
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия