Кои са 15-те мъже, които са мечта за всяка една жена?

Вижте кои са представителите на силния пол, за които мечтаят почти всички дами. Списание "Мадам Фигаро" направи класация на 15-те най-желани мъже, която всяка една жена би искала да има. На първо място се нарежда актьорът Райън Гослинг,

2011-08-06 02:05:16
Кои са 15-те мъже, които са мечта за всяка една жена?
Вижте кои са представителите на силния пол, за които мечтаят почти всички дами. Списание "Мадам Фигаро" направи класация на 15-те най-желани мъже, която всяка една жена би искала да има.

На първо място се нарежда актьорът Райън Гослинг, който има доста сантиментално излъчване, което се харесва на представителките на нежния пол. За съжаление, той предпочита да прекарва повече време с кучето си, отколкото с половинката си.

На втора позиция е Пен Банджли. Актьорът има доста интелигентно излъчване, което привлича дамите. Основният му недостатък е в чисто професионален план - не се справя достатъчно добре с ролята си в сериала "Клюкарката".

На трето място в класацията е Патрик Демпси, който ни е познат от сериала "Анатомията на Грей". Патрик се харесва както на младите момичета, така и на жените, които са на средна възраст. Сдобил се е с прякора Доктор Любов и го доказва - той има стабилно семейство и три деца.

Четвърти е тенисистът Рафаел Надал, който винаги има сили за мачовете си и има доста фенове. За съжаление, той не оценява външния си вид и съответно не отдава особено внимание на комплиментите, които получава от жените.

Джъстин Тимбърлейк се нарежда на пето място. Той е доста добър танцьор, има невероятно чувство за ритъм. Бил е интимен с Бритни Спиърс, като цяло има добър вкус за жени.

На шеста позиция е Хю Джакман, който впечатлява дамите с изваяното си тяло, но въпреки мускулите, които има, повечето дрехи му стоят отвратително.

На седмо място е Ед Уестуик, който винаги изглежда добре, но прекалява с гела и зализва прекалено много косата си, което не се харесва от всички жени.

Безспорно Аштън Къчър има невероятно чувство за хумор. Това, което няма да се хареса на дамите е, че е пристрастен към плейстейшън игрите и има навик да се храни в кревата си.

Шампионът по плуване Камий Лакур също намери място в тази класация. Той има красиви сини очи, които няма как да останат незабелязани. Доста притеснителна личност е и е скован, когато носи официални дрехи.

Сигурно доста жени ще се учудят, но Брад Пит е чак на десета позиция. Той е изиграл доста мъжествени роли в киното, но от години има сериозна връзка, няколко деца и може би това са причините да е толкова назад в класацията. Все пак дамите си падат предимно по ергени.

Колин Фарел се нарежда на единадесето място. Той често псува и свири на барабани в дома си, преди години е танцувал кънтри танци.

На дванадесето място е Шон Пен, който въпреки възрастта си, все още се харесва на жените. Сутрин той е доста кисел и предпочита около него да няма хора, които да го изнервят допълнително.

Футболистът Дейвид Бекъм е на тринадесета позиция. Съпругът на Виктория притежава пленяваща усмивка, споделял е, че дълго време я е тренирал. Той е назад в класацията, защото има стабилно семейство, четири деца и никога не би изневерил на половинката си.

На предпоследно място е актьорът Толи Макгуайър. Той е талантлив, красив и изпълнява ролите си перфектно. Огромният му недостатък е, че на живо се държи прекалено инфантилно.

На последна позиция е Робърт Патинсън. На него му се носи репутация на секссимвол. Слуховете, които се носят, е че има неприятни телесни аромати. Да се надяваме, че това са само грозни слухове. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия