Силиконови импланти гръмнаха на борда на български самолет

Пътниците на редовен полет София-Варна  на националния авиопревозвач ‘България еър’ в събота,  са станали свидетели на истинска драма. Точно  когато самолетът набирал  височина, силиконовите импланти на млада жена с

2011-08-04 12:26:26
Силиконови импланти гръмнаха на борда на български самолет
Пътниците на редовен полет София-Варна  на националния авиопревозвач ‘България еър’ в събота,  са станали свидетели на истинска драма. Точно  когато самолетът набирал  височина, силиконовите импланти на млада жена се пръснали и тя едва не колабирала.

Самата пътничка не могла да разбере  какво точно  се случва и  само крещяла,   че има силни болки в гърдите и буквално ’се разкъсва’.  В самолета настъпила истинска паника, а
стюардесите се втурнали да видят какво става.

След като свалили дрехите на младата жена, станало ясно, че бюстът  й не е на мястото си и се е разпръснал на различни места по гърдите и деколтето.

Стюардесите направили необходимото, за да облекчат болките на жената и успели да я държат в съзнание. След краткия полет, още при кацането на самолета, тя била поета от
линейка. Според специалисти, последствията за здравето на младата жена ще са трайни и ще мине доста време преди тя да успее да върне формата на гърдите си.

28-годишната жена си сложила силикон по настояване на гаджето си. Мъжът /строителен бос/ платил за операцията. Тя била направена миналия понеделник и минала успешно.
Столичанката си сложила  импланти с 400 кубика силикон. Лекарите, обаче, я предупредили 2 седмици да не сваля превръзките и 40 дни да не се качва на самолет и др. подобни  съоръжения, които предполагат високо налягане.

Приятелят на дамата не можел да пътува до София, затова тя решила да пристъпи забраната на лекарите, което едва не й коства живота.  


Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия