Словашки канибал изял 30 млади италианки?

30 дами от Италия между 25 и 28-годишна възраст най-вероятно са станали жертви на словашки канибал. Жените са изчезнали пред последните 24 месеца, а телата им не са открити. Мъжът е бил убит през май месец тази година. Полицаите са на мнение, че и

2011-08-04 01:57:31
Словашки канибал изял 30 млади италианки?
30 дами от Италия между 25 и 28-годишна възраст най-вероятно са станали жертви на словашки канибал. Жените са изчезнали пред последните 24 месеца, а телата им не са открити. Мъжът е бил убит през май месец тази година.

Полицаите са на мнение, че има връзка между изчезванията и канибала, след като от негови e-mail-и станало ясно, че е убил и изял млада жена от Италия и че харесва жени, които били от възрастовата група на изчезналите.

Канибалът бе убит на 12 май в Словакия от местен полицай, който получил информация за изверга от мъж, който търсел някой, когото да го убие, защото нямал смелост сам да отнеме в живота си. В последния момент, обаче, се отказал от намеренията си и се свързал с полицията да съобщи за канибала.

При обиска на апартамента му са открити части от замразени тела, но полицията все още не иска да оповестява официални хипотези, докато няма нужните доказателства.

Заповядайте линк към другата новина за канибала: http://www.teenproblem.net/news/s/28836.html Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия