Кели Брук изглежда най-добре по бански (+снимки)

Британският модел Кели Брук бе обявена за звездата, изглеждаща най-добре по бански. За 31-годишната красавица, която е известна с идеалната си фигура, наподобяваща пясъчен часовник, са гласували почти половината от всички 2000 участници в допит

2011-08-02 14:27:11
Кели Брук изглежда най-добре по бански (+снимки)
Британският модел Кели Брук бе обявена за звездата, изглеждаща най-добре по бански.

За 31-годишната красавица, която е известна с идеалната си фигура, наподобяваща пясъчен часовник, са гласували почти половината от всички 2000 участници в допитването на “Gilette”.

На второ място в класацията е поставена латино дивата Дженифър Лопес, а на трето – британската кралска балдъза Пипа Мидълтън.

„Перфектната симетрия на тялото на Кели Брук, която е с мерки 86-61-86, се характеризира със съотношение 0,7 между талията и ханша, което се счита за идеално в западните общества”, коментираха организаторите на проучването.

„Жените са гласували за Кели, защото фигурата й не е кльощава, а е реално достижима. В мозъка на мъжете пък формата на пясъчен часовник кореспондира с доброто здраве и плодовитостта на жената”, допълват още те.

Вижте снимки на Кели Брук и преценете заслужава ли тя първото място в класацията на звездите, изглеждащи най-добре по бански:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия