Ейми Уайнхаус била в процес на осиновяване на дете? (+снимка)

Скандалната певица Ейми Уайнхаус, която миналата седмица бе открита мъртва в дома си в Лондон, е била в процес на осиновяване на дете, твърдят британските медии. Ако се вярва на слуховете, талантливата изпълнителка дори била наела адвокати, ко

2011-07-31 12:42:51
Ейми Уайнхаус била в процес на осиновяване на дете? (+снимка)
Скандалната певица Ейми Уайнхаус, която миналата седмица бе открита мъртва в дома си в Лондон, е била в процес на осиновяване на дете, твърдят британските медии.

Ако се вярва на слуховете, талантливата изпълнителка дори била наела адвокати, които бързо да уредят всички документи по осиновяването на 10-годишно момиче от островната държава Сейнт Лусия, намираща се в Карибския регион.

Още преди около две години Уайнхаус се запознала Даника Августин, чиято майка изпитвала сериозни затруднения да си намери работа и да я изхранва, а баща й я бил изоставил още като малка. Двете веднага си допаднали и съвсем скоро станали неразделни.

„Ейми обичаше Даника с цялото си сърце. Не знам защо се спря точно на нея от всички деца на острова, но от момента, в който се видяха за първи път, те станаха почти неразделни. Прекарваха по цели дни в игри, езда и разходки по плажа, хванати ръка за ръка”, коментира бабата на 10-годишното момиче, която всъщност запознала британската звезда с внучка си.

Майката на детето – 31-годишната Надя Жермен, разкрива, че също е била запозната с привързаността на Уайнахус към дъщеря й и е знаела, че тя възнамерява да я осинови. Въпреки че обичала безкрайно много Даника, тя знаела, че живота й ще бъде по-добър и тя ще бъде по-щастлива, ако живее с британската знаменитост.

„Ейми вече се беше превърнала в моя майка. Бях готова да се обръщам към нея с „мамо”, а тя много искаше да се обръща към мен като към своя собствена дъщеря. Тя се грижеше за мен и двете винаги се забавлявахме, когато бяхме заедно. Обичах я и знам, че и тя ме обичаше. Ейми беше най-прекрасният човек, когото познавах, и нямах търпение да заживея заедно с нея в Лондон. Не мога да повярвам, че тя си отиде”, разкри през сълзи самата Даника.

Според слуховете Уайнуахс дори си била резервирала самолетен билет за следващата седмица, тъй като възнамерявала за пореден път да посети Сейнт Лусия, за да види бъдещата си дъщеря.

Ейми и Даника:

Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия