Момче бе пребито заради 2 лева

Момче било пребито заради два лева. Младежът се прибирал от джогинг в Западен парк в град София. Той минавал покрай спирка Орион, на улица  'Сливница', часът бил около 7:30 вечерта. Той бил хванат от две момчета и пребит, след което му пребъ

2011-07-30 16:21:25
Момче бе пребито заради 2 лева
Момче било пребито заради два лева.

Младежът се прибирал от джогинг в Западен парк в град София. Той минавал покрай спирка Орион, на улица  'Сливница', часът бил около 7:30 вечерта. Той бил хванат от две момчета и пребит, след което му пребъркали джобовете и намерили само два лева. След това те го били още, защото имал само 2 лева в себе си.

Крадците били от ромски произход, а момчето, което е на 15 години, в момента се страхува да сподели с полицията, защото познава нападателите, а и те него. Той споделил с приятел, че най-вероятно са си мислили, че има много повече пари, заради това, че семейството му е заможно.

Постоянно стават такива грабежи и единственият начин да се оправи това е да има засилено присъствие на полицаи в няколко района в София и другите големи градове.

Не може да се страхуваме от всичко, дали ще е пиян шофьор,дали просто пияница по улицата, търсещ да се сбие,  или крадци чакащи подходящия момент... Автор: Александър Ненов

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия