Тийнейджъри откраднаха билборд, влачат го по пътя София - Русе

Трима непълнолетни са задържани за кражба на билборд, който е бил поставен на пътя София - Русе . Вчера (28 юли) около 21.30 часа вечерта полицаи видели близо до село Радомирци лек автомобил и трима тийнейджъри, които теглели билборд с кожени колани.

2011-07-29 19:15:59
Тийнейджъри откраднаха билборд, влачат го по пътя София - Русе
Трима непълнолетни са задържани за кражба на билборд, който е бил поставен на пътя София - Русе . Вчера (28 юли) около 21.30 часа вечерта полицаи видели близо до село Радомирци лек автомобил и трима тийнейджъри, които теглели билборд с кожени колани. Две от момчетата са от селото, а третото е от село Садовец. Младежите са на по 16 и 17 години.

Те премахнали билборда, намиращ се при разклона за Червен бряг, но били хванати на 250 метра от мястото, където го демонтирали. В лекия автомобил са намерени мотика и чук, превозното средство е останало в полицията в Червен бряг.

16-годишното момче от Радомирци има пет криминални регистрации за кражби и една за управление на кола без шофьорска книжка. Другите две момчета не са познати на полицията.

Тримата младежи са били задържани за 24 часа, с тях ще говори инспектор от Детската педагогическа стая. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия