Късата коса на Ванеса Хъджънс я превърна в леличка

Късата коса на Ванеса Хъджънс я превърнала в леличка. В магазините, феновете вече не можели да познаят Ванеса и дори едно дете й казало "Лельо, можете ли да ми подадете млякото от високия рафт". На снимките може да се види, че звезд

2011-07-27 21:18:24
Късата коса на Ванеса Хъджънс я превърна в леличка
Късата коса на Ванеса Хъджънс я превърнала в леличка.

В магазините, феновете вече не можели да познаят Ванеса и дори едно дете й казало "Лельо, можете ли да ми подадете млякото от високия рафт".

На снимките може да се види, че звездата изглежда доста по различно от нормалния си предишен вид. С тази къса коса Ванеса доказа, че е сериозна актриса и иска да я приемат като такава. Късата коса е за роля на проблемна тинейджърка с никакви обноски и дете в ръка.

Историята на филма "Gimme Shelter" ще бъде тежка, драматична и поучителна. Звездата е положила много усилия да направи ролята си възможно най-реалистична, като дори се обличала по-странно, за да види мнението на хората.

Единственото, което Ванеса отказала, е да снима провокативни сцени в този филм. "Ролята, която Хъджънс ще играе, е тежка и трудна, но тя се справя чудесно засега и всичко върви гладко. Тя е страхотна актриса и много себеотдайна" - споделил член на екипа на продукцията.

Автор: Албена Иванова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия