Кейт Мидълтън с булимия?

Цялата британска фамилия  се е загрижила сериозно за здравословното състояние на най-новия си член - дукесата на Кеймбридж - Кейт Мидълтън. Ето защо всички са решили да й помогнат да  влезе във форма. Напоследък таблоидите на Остров

2011-07-27 14:37:05
Кейт Мидълтън с булимия?
Цялата британска фамилия  се е загрижила сериозно за здравословното състояние на най-новия си член - дукесата на Кеймбридж - Кейт Мидълтън. Ето защо всички са решили да й помогнат да  влезе във форма.

Напоследък таблоидите на Острова тръбят, че  съпругата на принц Уилям е  болна от булимия, подобно на покойната си свекърва Даяна.  Тези слухове се подхранват от факта, че  Кейт  продължава застрашително да слабее.  Говори се дори, че лекари  са   посъветвали младото семейство, че ако иска да има наследници, Кейт трябва да започне да се храни нормално.

Известно е, че традицията  в двора на Великобритания повелява младата съпруга да забременее още първата година след сватбата си. Ето защо,  принцът и неговите роднини  са се заели с нелеката задача да накарат Кейт да  остави цигарите, които пуши непрекъснато /вреден навик, който много пречи на плодовитостта/,  и да ги замени  със здравословно хранене.

По този начин  тя трябвало да се  подготви и укрепне за евентуалната бременност, която всички очакват да стане факт в най-близко бъдеще.
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия