Скарлет Йохансон оплете в мрежите си Джъстин Барта

Холивудската красавица Скарлет Йохансон е успяла да оплете в мрежите си актьора Джъстин Барта, гласят последните задокеански клюки. Миналата събота двете звезди се появили заедно на премиерата на филма “All New People”, в който Бар

2011-07-23 10:50:59
Скарлет Йохансон оплете в мрежите си Джъстин Барта
Холивудската красавица Скарлет Йохансон е успяла да оплете в мрежите си актьора Джъстин Барта, гласят последните задокеански клюки.

Миналата събота двете звезди се появили заедно на премиерата на филма “All New People”, в който Барта изпълнява главната роля. След това те посетили Trois Cafe Un Deux, където вечеряли с останалите актьори от лентата.

„Имаше около 15 човека на масата, но Скарлет и Джъстин седяха един до друг и разговаряха сякаш бяха напълно сами. Те изглеждаха наистина очаровани един от друг и от време на време като че ли се опитваха да флиртуват”, разкриха очевидци.

През март Барта се раздели с приятелката си Ашли Олсън, с която имаха връзка в продължение на около две години. Скарлет пък наскоро официално се разведе с Райън Рейнолдс и приключи мимолетната си връзка със значително по-възрастния от нея актьор Шон Пен.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия