Порнофилмче с Мерилин на търг за 500 000 долара

Мерилин Монро  е  секссимволът на 50-те години на миналия век.  Нейният сексапил е доказан и безсмъртен. Наскоро, обаче, стана ясно, че  на 7 август в Буенос Айрес ще бъде пуснат  късометражен порнографски филм с участи

2011-07-22 16:50:04
Порнофилмче с Мерилин  на търг за 500 000 долара
Мерилин Монро  е  секссимволът на 50-те години на миналия век.  Нейният сексапил е доказан и безсмъртен.

Наскоро, обаче, стана ясно, че  на 7 август в Буенос Айрес ще бъде пуснат  късометражен порнографски филм с участието на известната блондинка.  Мерилин е заснета в 6-минутно филмче през 1946 г., когато е едва 21-годишна и се казва все още Норма Бейкър.
В откровения  еротичен филм й партнира неизвестен до момента мъж.

Началната цена за лентата  е 500 000 долара. Като се има предвид, обаче, колко са феновете на  Мерилин,  твърде вероятно е тя да скочи  и до милион.

Лентата е собственост на испански колекционер. След смъртта му, обаче, близките му  са решили да я пуснат на аукцион. А заявки за участие в търга вече има  - от Япония до Норвегия.

Всъщност, това  не е първото порнографско филмче на Мерилин Монро. През 2008 година на търг за 1,5 милиона долара бе продадена 16-милиметрова безмълвна лента с продължителност от 15 минути, на която се вижда как тя прави фелацио. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия