Деми Ловато се среща с Райън Филип

Американската певица и актриса Деми Ловато се среща с два пъти по-възрастния от нея актьор Райън Филип, гласят последните задокеански клюки. Слуховете гласят, че двамата били заедно от месеци, но за момента предпочитали да крият връзката си. С

2011-07-19 16:59:58
Деми Ловато се среща с Райън Филип
Американската певица и актриса Деми Ловато се среща с два пъти по-възрастния от нея актьор Райън Филип, гласят последните задокеански клюки.

Слуховете гласят, че двамата били заедно от месеци, но за момента предпочитали да крият връзката си. След като преди около две седмици бившата приятелка на Филип – Алексис Кнап, роди и той стана баща за трети път, взаимоотношенията на двойката се пообтегнали.

Близки до 18-годишната звезда разкриват, че тя дори не е подозирала, че възлюбеният й очаква дете от друга жена и именно това станало повод за сериозни проблеми във връзката им.

Освен това дете, Райън Филип има отрочета и от бившата си съпруга Рийз Уидърспун – 11-годишната Ава Елизабет и 7-годишният Дийкън Рийз. Неотдавна той се срещаше с актрисата Аманда Сийфрид.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия