Кръстиха пица на Аврил Лавин

Канадската певица Аврил Лавин вече може да се похвали с пица, кръстена на нейно име. 26-годишната изпълнителка е родом от малко градче, намиращо се в южната част на провинция Онтарио в Канада, и винаги се е гордеела с произхода си. Сега местнит

2011-07-18 15:15:42
Кръстиха пица на Аврил Лавин
Канадската певица Аврил Лавин вече може да се похвали с пица, кръстена на нейно име.

26-годишната изпълнителка е родом от малко градче, намиращо се в южната част на провинция Онтарио в Канада, и винаги се е гордеела с произхода си. Сега местните жители и особено собствениците на една от пицариите в центъра на града са решили да отдадат на Лавин тяхната почит, като кръстят пица на нейно име.

„Аз съм едно обикновено момиче от малък провинциален град, който често посещавам, когато имам време. Месните хора се грижат за мен и мисля, че се гордеят с постиженията ми. Има една пицария в центъра на града, в която много обичах да ходя, когато бях в гимназията. Сега собствениците са превърнали мястото в тематично и посветено на мен. Има дори пица, кръстена на мое име и съдържаща любимите ми съставки – чушки, маслини и гъби”, сподели в свое скорошно интервю Аврил Лавин.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия