Енрике Иглесиас не бил популярен в училище

Въпреки че в момента е един от мъжките секссимволи на световната музикална сцена, по когото въздишат милиони жени по целия свят, Енрике Иглесиас призна, че по време на тийнейджърските си години не е бил особено популярен сред момичетата в училище

2011-07-17 12:05:53
Енрике Иглесиас не бил популярен в училище
Въпреки че в момента е един от мъжките секссимволи на световната музикална сцена, по когото въздишат милиони жени по целия свят, Енрике Иглесиас призна, че по време на тийнейджърските си години не е бил особено популярен сред момичетата в училище.

Испанският певец, който от 10 години насам има връзка с бившата тенисистка Анна Курникова, сподели, че преди да стане известен представителките на нежния пол не са се интересували кой знае колко от него. Веднага щом си спечелил световна слава обаче нещата коренно се променили.

„Винаги оставах с разбито сърце, когато бях тийнейджър. Никога не съм бил аз този, който е отхвърлял някого. Не бях и особено добър в свалките. Но години по-късно същите тези момичета, които преди не ми обръщаха никакво внимание, започнаха да се навъртат около мен само защото станах известен. Като се замисля, всъщност това е доста тъжно”, коментира наскоро Иглесиас.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия