Защо от полицията мълчат за смъртта на момичето в Борисовата градина?

Наскоро ви съобщихме за 26-годишното момиче, открито мъртво в Борисовата градина в София. Оказа се, че случаят не е бил огласен от МВР, защото не е имало достатъчно детайли около нейната смърт. Първоначалният оглед показал, че дрехите на Яна Кръст

2011-07-15 21:55:11
Защо от полицията мълчат за смъртта на момичето в Борисовата градина?
Наскоро ви съобщихме за 26-годишното момиче, открито мъртво в Борисовата градина в София. Оказа се, че случаят не е бил огласен от МВР, защото не е имало достатъчно детайли около нейната смърт.

Първоначалният оглед показал, че дрехите на Яна Кръстева са били съблечени частично, но не е могло да се установи дали е била изнасилена или не. Това ще се разбере, след като се направи аутопсия на тялото. Нейните вещи били намерени наблизо, дори мобилният й телефон бил включен. Все още няма заподозрени.

В периода, когато Яна е била в района на Борисовата градина, се е провеждал концерт на Sofia Rocks. Полицията умолява всички, които са присъствали на музикалното събитие и имат някаква информация, да отидат в най-близкото районно управление.

Имаше слухове, че момичето е било наркоманка, но това не е вярно - тя е била свестен човек, работела е като продавач-консултант и е живеела под наем в столицата. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия