Парфюмът на Джъстин Бийбър с рекордни продажби

Парфюмът на Джъстин Бийбър, носещ името “Someday”, е на път да се превърне в най-продавания звезден аромат за годината. Едва три седмици след пускането на парфюма на пазара продажбите му достигнаха рекордните 3 милиона долара. Засега

2011-07-15 18:16:19
Парфюмът на Джъстин Бийбър с рекордни продажби
Парфюмът на Джъстин Бийбър, носещ името “Someday”, е на път да се превърне в най-продавания звезден аромат за годината.

Едва три седмици след пускането на парфюма на пазара продажбите му достигнаха рекордните 3 милиона долара. Засега “Someday” се продава само в САЩ, но скоро предстои разпространението му и отвъд границите на Америка – в Австралия, Нова Зеландия, Великобритания и Германия.

„Ако продължава в същия дух, “Someday” ще се превърне в най-продавания парфюм за 2011 година. Подобно нещо сме виждали само с “Glow” на Дженифър Лопес и “Curious” на Бритни Спиърс”, коментира Кари Грант – старши анализатор на глобалната парфюмерийна индустрия.

Ароматът се отличава с наситени плодови нотки, създаващи усещането за свежест и веселие. Той е изключително подходящ за младите момичета, а огромният му успех на пазара се дължи на многобройните фенки на Бийбър, голяма част от които са все още в тийнейджърската възраст.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия