Кейт Мидълтън шокира с измършавялата си фигура (+снимки)

Една от най-дискутираните теми по повод кралските визити на Кейт Мидълтън и принц Уилям из Северна Америка безспорно е измършавялта фигура на херцогинята. В последно време Кейт шокира всички с огромната загуба на тегло, която просто не може да

2011-07-15 16:03:03
Кейт Мидълтън шокира с измършавялата си фигура (+снимки)
Една от най-дискутираните теми по повод кралските визити на Кейт Мидълтън и принц Уилям из Северна Америка безспорно е измършавялта фигура на херцогинята.

В последно време Кейт шокира всички с огромната загуба на тегло, която просто не може да остане незабелязана. Близки до красавицата разкриват, че през последните две седмици тя е свалила най-малко 5 килограма.

Преди сватбата си през април херцогинята на Кеймбридж призна, че се подлага на специален хранителен режим, за да изглежда перфектно в Големия ден. Стресът след сватбата и многобройните ангажименти, които поема кралската двойка, обаче, също оказват влияние върху фигурата й.

Миналата седмица дори се появиха слухове, че Кейт гладува умишлено и страда от анорексия. Нейни приближени твърдят, че тя рядко слага нещо в устата си, а опитите на принц Уилям да съблюдава хранителния й режим и да се грижи за здравето й остават без успех. Слуховете гласят, че в момента при ръст от 177 см. херцогинята тежи едва 43 кг.

Вижт как изглеждаше Кейт Мидълтън преди и как изглежда сега:


Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия