Опитаха се да отвлекат Мис България 2009, Антония Петрова

Вчера стана известно, че   Мис България 2009 година, Антония Петрова, е била отвлечена от бившия си годеник  Александър Бередин   и след  подаден сигнал в полицията  от майка й, е била открита в белия мерцедес на

2011-07-14 21:55:38
Опитаха се да отвлекат Мис България 2009,  Антония Петрова
Вчера стана известно, че   Мис България 2009 година, Антония Петрова, е била отвлечена от бившия си годеник  Александър Бередин   и след  подаден сигнал в полицията  от майка й, е била открита в белия мерцедес на  руснака.

Похитителят твърди, че не я е отвличал, а само искал да я разходи, но всъщност Петрова е била с охлузвания и твърди, че е бита. Тя е била  отвлечена от ресторант,  където е вечеряла с компания, в която е бил и  Адриан Рачев, по-известен като Румънеца.

През 2009 година, когато се вихреха скандалите около Антония, която бе наречена ‘миската крокодил’, злите езици говореха, че именно нейният годеник-руснак е купил короната й срещу 50 хиляди.

Минути след като била буквално отмъкната от масата от Бередин, Петрова е успяла да  звънне на майка си и да се оплаче, че е  затворница в джипа му.  След като полицията била аларамирана, улиците на столицата били блокирани.  Така униформените са успели да  спрат колата  преди полунощ на кръстовището на булевардите ‘Александър  Стамболийски’ и ‘Мария Луиза’.  Вътре, увита в одеало, те намерили Антония, а по тялото й имало охлузвания.

Похитителят е задържан за 24 часа в Трето РПУ, въпреки, че твърдял, че миската се е качила доброволно в колата му.   Разследването продължава.

Антония и Александър са разделени от около половин година. В края на 2010 година отношенията им сериозно са охладнели.  Миската е завършила   международни икономически отношения и право в УНСС.   Сега работи в нотариална кантора. Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия