Меден ли е меденият месец на Албер II и Чарлийн?

Както вече съобщихме, меденият месец на принца на Монако Албер II и Чарлийн Уитсток  май доста нагарча. Стана ясно, че   младоженците са изкарали  първите дни след сватбата си на разстояние 16 км един от друг.  Те трябв

2011-07-13 15:45:11
Меден ли е  меденият месец на Албер II и Чарлийн?
Както вече съобщихме, меденият месец на принца на Монако Албер II и Чарлийн Уитсток  май доста нагарча.

Стана ясно, че   младоженците са изкарали  първите дни след сватбата си на разстояние 16 км един от друг.  Те трябваше да отседнат заедно в апартамент за 4000 британски лири на нощ в  тузарския хотел ‘Ойстър Бокс’ в Умланга, Южна Африка.  Установи се, обаче, че там е отседнала само Чарлийн и то в по-евтина стая.  Албер пък нощувал  в ‘Хилтън’  в Дърбан.   Булката и младоженецът са пристигнали в една кола за срещата с президента Джейкъб Зума, но са си тръгнали с два отделни автомобила.

На всичкото отгоре, меденият месец е бил прекъснат, защото  принцът трябвало да се подложи на ДНК тест, тъй като срещу него  е заведено дело за бащинство и издръжка за няколко милиона британски лири. Ако тестът е положителен, това ще е третото извънбрачно дете за Албер, но било възможно да има и четвърто.  Монархът  вече бил признал 6-годишния Александър от стюардеса от Того и 19-годишната Джасмин Грейс от брокерка  на недвижими имоти от САЩ.

Запознати са на мнение, че именно слуховете за изневяра били причината Чарлийн да направи три опита за бягство от  Монако точно преди сватбата. Има съмнения, че тя е сключила договор да роди законен наследник на съпруга си, а след това всеки от двамата да тръгне по свой път. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия