Миранда Кер кръстила сина си на свое бивше гадже

Австралийската манекенка Миранда Кер призна, че е кръстила сина си на свое бивше гадже, починало в автомобилна катастрофа. Звездата на „Виктория Сикрет” роди момченце от съпруга си Орландо Блум в началото на януари, което бе кръстено

2011-07-12 16:09:52
Миранда Кер кръстила сина си на свое бивше гадже
Австралийската манекенка Миранда Кер призна, че е кръстила сина си на свое бивше гадже, починало в автомобилна катастрофа.

Звездата на „Виктория Сикрет” роди момченце от съпруга си Орландо Блум в началото на януари, което бе кръстено Флин Кристофър. Макар и първоначално двете знаменитости да твърдяха, че името е било избрано произволно, всъщност се оказва, че това не е било точно така.

Наскоро Миранда Кер призна, че част от името на сина й е в чест на починало нейно бивше гадже – Кристофър Мидълбрук, който загинал в автомобилна катастрофа, когато бил тийнейджър.

„Крис и аз бяхме заедно в продължение на две години. След като той почина, аз му оставих писмо, в което обещах, че ще кръстя първото си дете на него. Признах за това на Орландо още много отдавна и той каза, че ще бъде много радостен, ако изпълня обещанието си. Той е наистина прекрасен човек”, разкри в свое скорошно интервю 28-годишната красавица.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия