Насила ли Чарлийн Уитсток стана съпруга на принца на Монако?

На 12 юли 2005 година, принц Албер II  е коронясан и официално се възкачва на трона на княжество Монако, след смъртта на баща  си, принц Рение III, който умира на 6 април с.г. Наскоро се състоя и сватбата на Албер с чаровната  

2011-07-12 15:45:32
Насила ли Чарлийн Уитсток стана съпруга на принца на Монако?
На 12 юли 2005 година, принц Албер II  е коронясан и официално се възкачва на трона на княжество Монако, след смъртта на баща  си, принц Рение III, който умира на 6 април с.г.

Наскоро се състоя и сватбата на Албер с чаровната   бивша състезателка по плуване от Южна Африка,  Чарлийн Уитсток.  Голямото  дългоочаквано събитие /принцът вече е на 53/ събра в началото на месеца целия аристократичен свят  на едно място - в Монако.  Венчавката беше щастливо събитие  за принца и неговия народ. Такова ли беше, обаче, то и за неговата  избраница?

Точно преди събитието, упорито се говореше, че годеницата на монарха никак не искала да се омъжва за него.  Според някои британски медии, бившата спортистка е правила три опита да избяга от принца  и да се върне с родната си Южна Африка.

Първият опит бил по време на пробите на роклята на  Чарлийн в  Париж през месец май.  Тогава  бъдещата булка се опитала да избяга от охранителите си и да не се върне  в Монако. Следващ опит за бягство Чарлийн била направила по време на състезанието Формула 1, което се провежда  в княжеството. Той също бил осуетен.  Третият опит  да напусне Албер красивата му годеница била направила дни преди сватбата - отново без успех.

Дали всичко това е вярно или не, не се знае, но е факт, че на сватбеното тържество чаровната булка се разплака,  докато казваше заветното ‘Да’ на  мъжа си. По време на цялата церемония тя имаше доста странно и отнесено  изражение и  едва се усмихваше  на гостите и фотографите.

Целувката между двамата младоженци също беше доста странна, тя смути всички, защото по лицата и устните и на двамата  се четеше напрежение.

Всичко това поражда доста въпроси. Защо й е трябвало на Чарлийн да се включи в този фарс?  Да не би да е държана под ключ? Толкова ли трудно й е било да отмени сватбата и да се прибере в родината си?

Запознати са на мнение, че Албер не е можел да си позволи венчавката да се провали. Той е вече на 53 и имаше намерение да се ожени на всяка цена, както и да създаде законно дете.
Именно затова той  е направил всичко възможно да  задържи Чарлийн и да я направи своя съпруга.

Ако  сватбата беше отменена, имиджът на принца щеше да се срине. Той и без това е доста пострадал от разкритията   напоследък за  негов трети незаконен наследник.  Според  специалисти, на принца спешно му е трябвало нещо бляскаво, точно като тази венчавка, за да качи рейтинга си в очите на своите поданици.  Говори се, също така, че Чарлийн не е искала да участва в такъв сценарии, но вече било късно и тя е трябвало  да изиграе ролята си на принцеса.

Е,  сега вече като награда, тя щяла да се върне в Южна Африка, където младоженците уж щели да  бъдат на меден месец. 
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия