Чарли Шийн се надява да засенчи Аштън Къчър

Американският актьор Чарли Шийн се надява да засенчи първата поява на Аштън Къчър в „Двама мъже и половина”. Това е твърде вероятно да се случи, тъй като скандалният актьор е планирал първият епизод на новия комедиен сериал с негово уча

2011-07-09 15:23:28
Чарли Шийн се надява да засенчи Аштън Къчър
Американският актьор Чарли Шийн се надява да засенчи първата поява на Аштън Къчър в „Двама мъже и половина”. Това е твърде вероятно да се случи, тъй като скандалният актьор е планирал първият епизод на новия комедиен сериал с негово участие да се излъчи точно по същото време.

От СиБиЕс отдавна обявиха, че премиерната серия от най-новия сезон на „Двама мъже и половина” ще може да бъде гледана на 19 септември. Същата дата обаче си е избрал и Чарли Шийн за излъчване на първия епизод на ситкома, с който той ще се завърне на малкия екран.

Близки на 45-годишния актьор разкриват, че това е бил един добре премислен от него ход, целящ в крайна сметка той да успее да „открадне” колкото се може повече телевизионни зрители, които вместо „Двама мъже и половина” ще предпочетат да гледат неговия нов сериал.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия