Кейт Мидълтън сбъдна мечтата на болно от рак момиченце

Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън превърна мечтата на болно от рак канадско момиченце в действителност. 6-годишната Даймънд Маршал, страдаща от рак на стомаха, искала поне веднъж през живота си да успее да се срещне с истинска принцеса. За

2011-07-09 13:50:08
Кейт Мидълтън сбъдна мечтата на болно от рак момиченце
Херцогинята на Кеймбридж Кейт Мидълтън превърна мечтата на болно от рак канадско момиченце в действителност.

6-годишната Даймънд Маршал, страдаща от рак на стомаха, искала поне веднъж през живота си да успее да се срещне с истинска принцеса. За неин огромен късмет, наскоро омъжилата се кралска двойка на Великобритания била на посещение в Канада и осъществяването на мечтата й станало възможно.

Момичето се срещнало с Кейт Мидълтън на летището в Калгари. Съзирайки принцесата, Даймънд се отскубнала от ръцете на родителите си и се хвърлила в обятията й. Без да крие вълнението си 6-годишното дете поднесло голям букет цветя на херцогинята на Кеймбридж.

„Кейт беше много мила и прекара доста време с дъщеря ни. За малко момиченце, което винаги е искало да се срещне с принцеса, това беше наистина сбъдната мечта”, разкри бащата на Даймънд.

Детето в момента се подлага на химиотерапия, в резултат на която е загубило косата си. Съвсем скоро на момичето й предстои сложна операция за отстраняване на тумора от корема й.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия