Дженифър Анистън зарязва киното

Холивудската актриса Дженифър Анистън е решила да си вземе почивка от киното и да се отдаде изцяло на любовния си живот и новата си половинка – Джъстин Теру. Двамата се запознаха преди няколко месеца по време на снимките на филма “

2011-07-06 15:34:53
Дженифър Анистън зарязва киното
Холивудската актриса Дженифър Анистън е решила да си вземе почивка от киното и да се отдаде изцяло на любовния си живот и новата си половинка – Джъстин Теру.

Двамата се запознаха преди няколко месеца по време на снимките на филма “Wanderlust”, който се очаква на големия екран през октомври тази година. Запознати твърдят, че още в самото начало между тях прехвърчали искри и не след дълго те започнали да се срещат.

В началото на юни Анистън представи Теру пред семейството и приятелите си – стъпка, която показа, че намеренията й към него са наистина сериозни. Сега звездата от „Приятели” дори е решила да отмени всичките си професионални ангажименти в близката една година, за да заздрави още повече новата си връзка.

„Джен ще си вземе почивка от работата за около година. Тя иска да се наслаждава на живота си и да се сближи още повече с Теру”, разкри близка приятелка на актрисата.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия