Кои са най-високоплатените актриси в Холивуд?

Анджелина Джоли и Сара Джесика Паркър оглавиха класацията на сп. „Форбс” на най-високоплатените актриси в Холивуд за периода между май месец на 2010 г. и май на 2011 г. Всяка от тях е успяла да си заработи по 30 милиона долара. Зн

2011-07-06 13:34:18
Кои са най-високоплатените актриси в Холивуд?
Анджелина Джоли и Сара Джесика Паркър оглавиха класацията на сп. „Форбс” на най-високоплатените актриси в Холивуд за периода между май месец на 2010 г. и май на 2011 г. Всяка от тях е успяла да си заработи по 30 милиона долара.

Значителна част от приходите на Джоли идват от двата изключително успешни филма, в които тя изигра главната роля – „Агент Солт” и „Туристът”, събрали общо около 580 милиона долара в световния боксофис.

Голяма част от печалбите на Сара Джесика Паркър пък идват от излъчването на повторенията на сериите на „Сексът и градът”, както и от участието й във втората част на едноименния филм, генерирал над 290 милиона долара в световния боксофис. 46-годишната актриса дължи богатството си и на редица сключени от нея рекламни договори, както и на приходите от продажбите на собствената й марка парфюми.

На второ място в класацията остават Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун, всяка от които си е заработила по 28 милиона долара. На по-долни позиции пък се нареждат Джулия Робъртс, Кристен Стюарт, Катрин Хейгъл, Камерън Диас, Сандра Бълок и Мерил Стрийп.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия