Джъстин Бийбър прекалявал със скъпите подаръци

Канадският певец Джъстин Бийбър прекалявал със скъпите подаръци, с които буквално засипвал приятелката си Селена Гомес. Това пък доста често я карало да се чувства изключително некомфортно и ставало повод за кавги между двамата влюбени. Тийней

2011-07-04 15:39:28
Джъстин Бийбър прекалявал със скъпите подаръци
Канадският певец Джъстин Бийбър прекалявал със скъпите подаръци, с които буквално засипвал приятелката си Селена Гомес. Това пък доста често я карало да се чувства изключително некомфортно и ставало повод за кавги между двамата влюбени.

Тийнейджърката многократно настоявала пред приятеля си да не харчи толкова пари за нея, но засега – без успех. Бийбър постоянно я заливал със скъпи подаръци и почивки по екзотични острови, тъй като смятал, че това е най-подходящият начин да засвидетелства любовта си към нея.

„Почти няма ден, в който Джъстин да не подари на Селена скъп подарък или почивка. Първоначално тя намираше това за сладко, но вече й се струва, че Джъстин прекалява. Тя не е от момичетата, които се впечатляват от материалните неща. Ето защо постоянно й се налага да го убеждава, че държи двамата просто да прекарват повече време заедно, вместо да си правят скъпи подаръци”, разкриха близки на Гомес.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация
mrankoniiii
преди 12 години

Ми като няма за кво да си харчи парите ;d


ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия