Драмата: Дядо Хеф и Кристъл

Както вече съобщихме, 85-годишният плейбой и собственик на мутимилионна медийна империя,  Хю Хефнър, изживява едни от най-трудните дни в живота си.  Всичко беше готово за насрочената  му  за 18 юни сватба  с 25-годишната

2011-07-03 17:31:50
Драмата: Дядо Хеф и Кристъл
Както вече съобщихме, 85-годишният плейбой и собственик на мутимилионна медийна империя,  Хю Хефнър, изживява едни от най-трудните дни в живота си.  Всичко беше готово за насрочената  му  за 18 юни сватба  с 25-годишната  Кристъл Харис.

Поканите за 300-те отбрани гости за сватбеното тържество бяха изпратени, а почти приключилите приготовления за пищния купон  в имението на Хефнър обещаваха венчавката да стане светското събитие на годината  в САЩ.

4 дни,  обаче, преди 85-годишният младоженец  да чуе за  трети път  в живота си ‘Менделсон’, бъдещата булка даде заден ход, защото реши, че не  й било време да се обвързва и имала други планове за живота си. .

Бивши ‘зайчета’ на ‘Плейбой’ коментират, че  60 години по-младата годеница на мултимилионера  само го е използвала, за да добие слава. Всички били наясно с това, само Хефнър упорствал - той й поднесъл сърцето си на тепсия, а тя го разбила.  Една от бившите любими на магната още преди половин година го била предупредила за развоя на събитията и го посъветвала да не се жени.

Дядо Хеф признава, че е бил неприятно изненадан, но че ще го преживее.  Все пак , той късно  научил за подлия план на избраницата си и останал потресен от пресметливостта й.
Отначало Хю се затворил в имението си. Според някои, обаче, той  бил в прединфарктно състояние и дори се наложила лекарска намеса.

Хефнър е бил все пак предпазлив в отношенията си с Кристъл и искал да сключат предбрачен договор. Но не е вярвал, че тя може да бъде толкова пресметлива.

Ню Хефнър е пословичен с умението си да превръща  и пораженията си в победа. Той го доказа и в този конфузен момент от живота си.  На корицата на юлския брой на списанието, което трябвало да излезе след сватбата, имало снимка на Кристъл  с анонс - ‘Принцесата на Америка - представяме ви мисис Кристъл Хефнър”.

Дядо Хю, обаче,  реагирал мигновено  и върху готовата  корица  на списанието се появил
кръгъл стикер ‘Булката беглец в този брой!’.  Тиражът на списанието, естествено, скочил.

Никой,  обаче, не може да каже дали цялата тази ‘драма’ не е предварително замислен и маркетингов трик.

Междувременно стана известно, че булката беглец е отишла  при изоставения си годеник,  за да му върне годежния пръстен за 90 000 долара и лимузината ‘Бентли’, които той  й  бил подарил. Хю обаче великодушно й ги оставил. Може би защото вече си има нова изгора?
Автор: Тони

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия