Съветите на Иън Съмърхолдър – как да направите една жена щастлива?

Иън Съмърхолдър, познат най-вече с ролята си на Деймън в сериала „Дневниците на вампира”, разкри какви са неговите трикове, за да направи жената до себе си щастлива. 32-годишният актьор, който в момента се среща с друга звезда от

2011-07-03 16:07:09
Съветите на Иън Съмърхолдър – как да направите една жена щастлива?
Иън Съмърхолдър, познат най-вече с ролята си на Деймън в сериала „Дневниците на вампира”, разкри какви са неговите трикове, за да направи жената до себе си щастлива.

32-годишният актьор, който в момента се среща с друга звезда от сериала – канадската актриса с български произход Нина Добрев, сподели, че за него романтиката не се изразява в това да прави скъпи подаръци или пък да води възлюбената си по луксозни ресторанти, ами в нещо далеч по-простичко.

„Веднъж летях за Париж с едно момиче, с което тогава излизах, само за да обядваме там, но това не се оказа особено добра идея. Мисля, че романтиката е нещо толкова просто, като закуската в леглото например. Можете да превърнете дори най-малкия жест в нещо романтично, стига да знаете как точно да го направите”, коментира Съмърхолдър.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия