Как Дженифър Анистън поддържа тялото си винаги във форма?

Холивудската актриса Дженифър Анистън е известна с това, че се стреми винаги да се поддържа във форма и да изглежда перфектно. Въпреки че е надхвърлила 40-те, звездата от сериала „Приятели” има тяло, за което доста по-млади жени биха

2011-07-03 15:40:52
Как Дженифър Анистън поддържа тялото си винаги във форма?
Холивудската актриса Дженифър Анистън е известна с това, че се стреми винаги да се поддържа във форма и да изглежда перфектно.

Въпреки че е надхвърлила 40-те, звездата от сериала „Приятели” има тяло, за което доста по-млади жени биха й завидяли. Противно на очакванията обаче, Анистън никога не се е подлагала на стриктни диети,
за да се поддържа във форма. Нейната формула за успех е свързана с ограничаването на вредните храни и редовното спортуване.

„Никога не съм се превръщала във фанатик, когато става дума за ядене. Стигнах до заключението, че мога да се поддържам във форма, като огранича прекалено мазните храни и тези, съдържащи много захар. Предпочитам да се храня здравословно и да спортувам, вместо да си налагам строги ограничения”, разкри в свое скорошно интервю Анистън.

„Обичам да правя йога. Чувствам, че имам повече енергия, когато отделям по 20 минути на ден за йога. Когато се упражнявам достатъчно, не се притеснявам, че мога да кача някое кило. Ако това все пак се случи, за около седмица наблягам на рибата и зеленчуците и всичко е наред”, допълни още 42-годишната актриса.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия