Шия Лебьоф направи изненада на Селена Гомес

Американският актьор Шия Лебьоф направи изненада на 18-годишната певица и актриса Селена Гомес, появявайки се в гримьорната й. Тийнейджърката неведнъж е признавала, че се възхищава на 25-годишния актьор от „Трансформърс” и много би и

2011-07-02 15:49:25
Шия Лебьоф направи изненада на Селена Гомес
Американският актьор Шия Лебьоф направи изненада на 18-годишната певица и актриса Селена Гомес, появявайки се в гримьорната й.

Тийнейджърката неведнъж е признавала, че се възхищава на 25-годишния актьор от „Трансформърс” и много би искала да се запознае с него. Ето защо мениджърите й й организирали една неочаквана среща с нейния идол.

След свой концерт, отивайки зад сцената, Гомес се натъкнала на Лебьоф, който я чакал в гримьорната. Двамата разменили няколко ласкателства един за друг, след което се снимали заедно.

Развълнувана от срещата, не след дълго 18-годишната звезда се скрила в тоалетната заедно с няколко жени от екипа си и там споделила с тях колко радостна се чувства от срещата си с актьора.

„Той е толкова сладък и толкова красив. Много съм развълнувана и в същото време умирам от срам, когато съм до него”, разкрила Гомес.

Още през 2008 година, тийнейджърката за първи път сподели публично, че се чувства силно привлечена от звездата от „Трансформърс”.

„Нека Шия знае, че се съм напълно свободна!”, заяви тогава тя в интервю за списание “E! Online”.

Залитането на Гомес по 25-годишния актьор обаче едва ли би се харесало на гаджето й Джъстин Бийбър. Със сигурност той едва ли е останал очарован, след като е разбрал за неочакваната й среща с нейния идол.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия