Виктория Бекъм няма да позира гола, докато е бременна

За разлика от много други знаменитости, британската певица и моден дизайнер Виктория Бекъм не възнамерява да позира гола, докато е бременна. Бившата спайска в момента е бременна с четвъртото си дете, което е момиче. Очаква се тя да роди само с

2011-06-30 19:42:51
Виктория Бекъм няма да позира гола, докато е бременна
За разлика от много други знаменитости, британската певица и моден дизайнер Виктория Бекъм не възнамерява да позира гола, докато е бременна.

Бившата спайска в момента е бременна с четвъртото си дете, което е момиче. Очаква се тя да роди само след около месец. Въпреки че е получавала многобройни предложения да позира гола за някое издание, тя е отказала всичките, тъй като няма намерението да парадира с бременността си.

„Аз не съм от жените, които парадират с това, че са бременни. Не че има нещо лошо в това, разбира се, но аз просто не съм такъв човек. Горда съм от факта, че очаквам своето четвърто дете, чувствам се много щастлива и развълнувана. Няма обаче да свалям дрехите си за което и да било списание. Смятам, че съпругът ми е единственият човек в света, който може да се радва на понаедрялата ми фигура”, заяви в свое скорошно интервю Виктория Бекъм.

Редица знаменитости обаче са на напълно противоположно мнение. Сред звездите, осмелили се да позират голи по време на бременността си, са Деми Мур, Моника Белучи, Клаудия Шифър, Кристина Агилера и Миранда Кер.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия