Джулия Робъртс започнала да шие "гащи" на мъжа си

Актрисата Джулия Робъртс има намерение да започне уроци по пиано и шиене. Холивудската звезда е намерила достатъчно свободно време, за да се отдаде на своите нови хобита. Джулия вече е ушила няколко големи възглавници и панталони за съпруга си Дан

2011-06-30 19:09:24
Джулия Робъртс започнала да шие
Актрисата Джулия Робъртс има намерение да започне уроци по пиано и шиене. Холивудската звезда е намерила достатъчно свободно време, за да се отдаде на своите нови хобита.

Джулия вече е ушила няколко големи възглавници и панталони за съпруга си Дани Моудър. От скоро посещава и уроци по пиано заедно със своите деца - 7-годишните близнаци Хейзъл и Финиъс и 4-годишния Дани.

Актрисата е на мнение, че когато човек мине 40 години, трябва да започне да се занимава с нови неща, за да поддържа мозъка си във форма. Преди тя е имала доста повече свободно време, но не го е оценявала. Сега се стреми всяка свободна минута да се занимава с нещо приятно.

Джулия Робъртс е щастливо женена, тя споделя, че съпругът й е нейният най-добър приятел. Актрисата благодари на Господ, че съдбата ги е събрала. Автор: Ралица Солакова

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия