Джъстин Тимбърлейк заби Скарлет Йохансон

Американският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк е успял да вкара в леглото си холивудската красавица Скарлет Йохансон, гласят последните задокеански клюки. Двамата били забелязани да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк. Според очевидци, те по

2011-06-28 21:17:35
Джъстин Тимбърлейк заби Скарлет Йохансон
Американският певец и актьор Джъстин Тимбърлейк е успял да вкара в леглото си холивудската красавица Скарлет Йохансон, гласят последните задокеански клюки.

Двамата били забелязани да се забавляват в нощен клуб в Ню Йорк. Според очевидци, те постоянно флиртували и между тях прехвърчали искри. След като купонът в клуба приключил, двете знаменитости се отправили към апартамента на Тимбърлейк. Какво се е случило там, можем само да гадаем.

Факт е обаче, че и двамата са свободни и могат да правят каквото си поискат. През декември Йохансон се раздели със съпруга си Райън Рейнолдс. В началото на годината тя започна да се среща със значително по-възрастния от нея актьор Шон Пен, но съвсем наскоро двамата сложиха край на връзката си. Тимбърлейк пък неотдавна се раздели с приятелката си Джесика Бийл.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия