Анджелина Джоли се подмладява с кръв

Холивудската звезда Анджелина Джоли поддържа младостта си с революционни козметични процедури, включващи собствената й кръв. 36-годишната актриса е сред знаменитостите, които са готови на всичко, за да изглеждат винаги млади и красиви. Това е и

2011-06-24 11:43:05
Анджелина Джоли се подмладява с кръв
Холивудската звезда Анджелина Джоли поддържа младостта си с революционни козметични процедури, включващи собствената й кръв.

36-годишната актриса е сред знаменитостите, които са готови на всичко, за да изглеждат винаги млади и красиви. Това е и причината тя да се подлага на процедура с обогатена на тромбоцити плазма, известна като „Фейслифтинг Дракула”, която увеличава производството на колаген в клетки и изглажда бръчките.

За целта от пациента се взема малко количество от собствената му кръв, която се преработва така, че от нея да се отделят тромбоцитите и плазмата. След това тя се инжектира в лицето от специалисти в областта.

В резултат на процедурата лицето придобива моментален блясък, а бръчките се изглаждат, но това отнема известно време – около три седмици. Ефектът от „Фейслифтинг Дракула” обаче е далеч по-скромен от ефекта, който може да се постигне с други дермални филъри.
Автор: Илиана

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия